Названо головні пожирачі енергії серед Android-додатків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
У рейтингу додатків, які споживають найбільше заряду смартфона з операційною системою Android, перші три місця займають розробки від Samsung.
За даними експертів компанії Avast, особливою ​​ненажерливістю відрізняються AllShare (для віддаленої роботи з пристроями), Security Policy Updates (для оновлення програмного забезпечення) і фірмовий мессенджер ChatOn.
Далі в списку йдуть такі сервіси, як  Google Maps, WhatsApp, Facebook, AppLock, WeChat, Microsoft Outlook і DU Battery Saver.
Йдеться про додатки, що запускаються автоматично, а що стосується тих, які активуються самим користувачем, то тут великим споживанням енергоресурсів відрізняються Beaming Service (для сканування штрих-кодів), медіа-плеєр WatchON, а також сервіс для перегляду серіалів Netflix, соцмережа Snapchat і месенджер Line.
Раніше повідомлялося, що власники iPhone (сьомої моделі і старше) зможуть добувати біткойни за допомогою програми MobileMiner. Зрозуміло, через високу ресурсоємність цього процесу, батарея смартфона стане розряджатися швидше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.