Huawei Mate SE – безрамковий «вбивця» iPhone SE з подвійною камерою

За даними від ряду джерел, компанія Apple в 2018 році вирішила не випускати новий iPhone SE другого покоління. Швидше за все, вона запустить в продаж його нові конфігурації, або і зовсім зніме з виробництва. У цього телефону велика армія шанувальників і щоб завоювати її китайська компанія Huawei вирішила створити власний телефон, який представляє з себе «вбивцю» продукту «яблучної» корпорації. Новинка під назвою Huawei Mate SE оснащена безрамковим екраном і подвійною основною камерою, тобто тим чого всі чекають від нового компактного «айфона».

Сьогодні стало відомо про існування смартфона Huawei Mate SE, анонс якого може відбутися в ході виставки MWC 2018. Про майбутню новинку поки що нічого невідомо, крім її особливостей та модельного номера – BND-L34. Дізнатися про цей мобільний пристрії вдалося завдяки тому, що інсайдери виклали в мережу його зображення, що проливають світло на зовнішній вигляд телефону та його особливості. Цей апарат дуже сильно схожий на модель Honor 7X .

На знімках чітко видно, що «вбивця» iPhone SE від компанії Huawei оснащений безрамковим екраном зі співвідношенням сторін 18:9. Говорити про його діагоналі не доводиться, однак, швидше за все, вона становить 4,6-дюйма. Корпус всього телефону виконаний з металу, а на його задній кришці знаходиться подвійна камера з горизонтальним розташуванням і сканер відбитків пальців круглої форми.

Новинка під назвою Huawei Mate SE буде позиціонуватися виробником як заміна застарілого iPhone SE. Китайський телефон, звичайно, не отримає самого передового технічного оснащення на ринку, проте його продуктивність виявиться відчутно кращою ніж в смартфоні Apple, також як і якість фотографій за рахунок більш досконалої оптики і сучасних датчиків.

Офіційний анонс цього мобільного пристрою відбудеться в ході виставки MWC 2018, яка буде проходити в період з 26 лютого по 1 березня 2018 року. Прямо «з коробки» на новинку буде встановлена ​​операційна система Android 8.0 Oreo у вигляді фірмової прошивки EMUI 8.0.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.