Хорвати показали смартфон, який здатний на 80 Мп знімки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У продажу новинка з’явиться за ціною 250 євро.

Маловідомий в Україні хорватський бренд NOA готує анонс свого нового смартфона N7. Головною особливістю новинки стане система камер на 80 Мп.

Останнім часом стало звичайною справою бачити подвійну основну камеру на задній частині корпусу, і здавалося, що здивувати, в самий найближчий час, виробники мобільної техніки в цій галузі не зможуть. Однак хорватському бренду це вдалося.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На тильній частині корпусу NOA N7 встановлений здвоєний блок на основі 16-мегапіксельних сенсорів Sony IMX298, який за допомогою «технології передискретизації» здатний буде видавати 80-мегапіксельні фото.

Працювати пристрій буде під управлінням Android 8.0. Має гаджет 8-ядерний процесор MediaTek MT6750 з тактовою частотою в 1,5 ГГц, і графічний чіп Mali-T860.

Дисплей має діагональ в 5,7 дюйма, з роздільною здатністю 720х1440 пікселів, співвідношення сторін – 18:9. Оперативна пам’ять складає 4 Гб, а вбудована флеш-пам’ять – 64 Гб. Її можна розширити за допомогою карт пам’яті microSD.

Також у смартфона є фронтальна камера на 16 Мп. Пристрій підтримує роботу в мережі Wi-Fi і технологію Bluetooth. У продажу новинка з’явиться за ціною 250 євро. Про дату початку продажів поки інформації немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.