Apple збільшить екран в iPhone XI

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Здається , американська компанія Apple вміє прислухатися до критики – інсайдери підтвердили ,що майбутній флагман iPhone XI , який покажуть восени , отримає значно зменшений виступ у верхній частині екрану.

Ні, революції в дизайні нової моделі очікувати не доводиться – «одинадцятий» буде являти собою злегка модернізований iPhone X. Як і раніше, головною особливістю смартфона стане екран, тому рамки з боків повинні стати ще тоншими, але головне, що горезвісний чорний виступ у верхній частині дисплею неабияк зменшиться завдяки тому, що сенсори Face ID будуть інтегровані у фронтальну камеру.

Тільки ледачий не критикував цю «моноброву» у верхній частині екрану – рішення дійсно більш ніж спірне як з точки зору дизайну, так і в плані зручності. Дисплей вийшов досить дивної форми, а індикатори прийому бездротових мереж і заряду акумулятора довелося сиротливо приткнуті з боків від нього. У «одинадцятому» ці проблеми абияк спробують усунути, хоча прямокутним екран все одно не стане.

Аналітики також підтвердили інформацію, що Apple випустить три молодших iPhone, дизайном схожих на «десятий». Два з них отримають OLED-дисплеї з діагоналлю 5,8 і 6,5 дюйма, а третій – 6,1-дюймову IPS-матрицю, але з підтримкою TrueDepth-камери. Інсайдери також подейкують, що модуль камери на iPhone XI нарешті більше не буде виступати з корпусу, а смартфон може отримати підтримку двох сім-карт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.