Asus створила дуже доступний смартфон на Android 8.1 Oreo

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Asus ось уже як кілька років хоче довести всьому світові, що вона може робити дійсно якісні смартфони. На жаль, але зробити це у неї все ніяк не виходить. Проте, в 2018 році ця китайська корпорація має намір здивувати всіх, представивши світові не тільки фірмовий ігровий смартфон , оснащений по самому останньому слову техніки, але ще і дуже доступний смартфон на Android 8.1 Oreo, який анонсують, швидше за все, на виставці MWC 2018 .

В рамках виставки MWC 2018 у Барселоні, яка пройде з 26 лютого по 1 березня, компанія Asus має намір представити публіці лінійку фірмових смартфонів ZenPhone 5. У неї, швидше за все, піде дуже доступний телефон, що працює прямо «з коробки» на Android 8.1 Oreo, але не на простий версії цієї операційної системи, а на полегшеної з припискою Go Edition . За даними ряду джерел, вартість телефону не перевищить 2500 гривень.

Йдеться про мобільний пристрій під назвою Asus X00RD, яке днями пройшло перевірку в бенчмарке Geekbench. Телефон оснащений IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1280 на 720 пікселів (HD), 1 ГБ оперативної і 16 ГБ постійної флеш-пам’яті, а також 4-ядерним процесором з тактовою частотою 1,4 ГГц. В якості операційної системи мобільного пристрою можна знайти Android 8.1 Oreo.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В іншому, цей апарат абсолютно точно може похвалитися звичними роз’ємами 3,5 мм для навушників і microUSB для зарядки, пластмасовим корпусом, а також модулями Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 4.0, A-GPS, ГЛОНАСС і 4G LTE. За даними бенчмарка, цей апарат набрав в одноядерному тесті 640 балів, а в багатоядерному – 1664. Це дуже скромні показники, які пояснюються низькою вартістю всього телефону.

Існує ймовірність, що купити смартфон Asus X00RD можна буде тільки в Індії, Африці та інших регіонах, жителі яких мають гостру потребу в дуже доступних за ціною смартфонах, здатних підключатися до мережі четвертого покоління LTE 4G і виходити в Інтернет. Чи так це насправді – стане відомо під час анонса, який однозначно повинен статися в найближчі три місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.