Samsung втратить частину користувачів через Apple і китайських смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В цьому році Apple відіб’є невелику частку ринку у Samsung. Вперше за довгий час. Про це повідомляє компанія TrendForce.

Судячи за даними аналітиків, частка iPhone в 2018 році зросте до 15.7%. Також на 6% збільшиться кількість вироблених корпорацією пристроїв. Ймовірно, на ці показники вплине оновлений модельний ряд iPhone. З чуток , прийдешньої осені Apple представить одразу три нових смартфона в нових корпусах і з системою розпізнавання осіб.

Також фахівці вважають, що зростання покажуть деякі китайські виробники електроніки. Збільшиться частка Huawei. Xiaomi наблизиться до лідерів індустрії, обійшовши основних конкурентів в особі Oppo і vivo.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung залишиться найбільшим постачальником смартфонів у світі. В основному завдяки бюджетним моделям начебто Galaxy A і Galaxy J. Проте кількість вироблених пристроїв впаде на 5% в порівнянні з минулим роком. А частка на ринку знизиться до 20.3%.

Загальна кількість вироблених смартфонів в світі збільшиться до півтора мільярда штук.

Фахівці TrendForce також розповіли про те, що варто очікувати від ринку мобільних пристроїв в 2018 році. На їхню думку, протягом року будуть популярні безрамкові дисплеї і подвійні камери. Що, загалом-то, очевидно. Вся індустрія, як зазвичай, слід за Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.