Точні ціни на Xiaomi Redmi Note 5 і Redmi Note 5 Pro напередодні анонса

Вже зовсім скоро, буквально через кілька годин, відбудеться офіційний анонс бюджетних смартфонів Xiaomi Redmi Note 5 і Redmi Note 5 Pro, які отримають топове за свої гроші технічне оснащення. Відомо, що першим телефоном із запланованих новинок по суті виявиться точний клон Redmi 5 Plus, тоді як другим – абсолютно новий апарат з набагато більш потужним «залізом» і, що найголовніше, подвійною основною камерою з вертикальним розташуванням.

Слідом за тим, як в мережу потрапили точні технічні характеристики смартфонів Redmi Note 5 і Redmi Note 5 Pro, інсайдери, напередодні анонса, отримали в свої руки дані про точну вартість цих мобільних пристроїв. Перший можна буде купити в модифікаціях з 3/32 ГБ і 4/64 ГБ пам’яті, які обійдуться в 9 999 рупій тобто 4160 грн. і 11 999 рупій 4999 грн. відповідно. Придбати модель з приставкою Pro, що володіє здвоєною фотокамерою, можна буде в версіях з 4/64 ГБ і 6/64 ГБ. Перша конфігурація коштує 13 990 рупій 5800 грн., а друга – 16 990 рупій тобто 7000 грн..

Такі ціни явно не можна назвати доступними, тобто виходить, що телефон з подвійною камерою виявився зовсім не таким дешевим, яким його всі чекали, тому багато покупців напевно будуть змушені відмовитися від покупки новинки.

Вже достеменно відомо, що обидва мобільних пристрої оснащені металевим корпусом, роз’ємом microUSB, ідентичними габаритами і 5,99-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (Full HD +) і співвідношенням сторін 18:9. Модель «Про» відрізняється від звичайної лише подвійною основною камерою, набагато більш просунутою фронтальної фотокамерою і трохи більш потужним процесором, тоді як в іншому обидва телефони ідентичні один одному.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.