Xiaomi Mi 7 буде найпотужнішим смартфоном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi 7 вже в розробці та обіцяє бути по-справжньому цікавим смартфоном. Пристрій отримає кращі компоненти, в тому числі Snapdragon 845 і 8 Гб оперативної пам’яті RAM. Нові витоки показують також дуже місткий акумулятор і поліпшену 16 Мп камеру на задній панелі корпусу.

Xiaomi Mi 7 не з’явиться в Барселоні на MWC-2018. Він буде представлений трохи пізніше. Тим часом, в мережі з’явилася ще інформація про Xiaomi Mi7.

З’явилося зображення, на якому видно основні відомості про технічні характеристики. Наступник Mi6, безумовно, обіцяє бути цікавим.

Що ми вже знаємо про Xiaomi Mi7

Xiaomi Mi 7 отримає подовжений екран на 5,6 дюймів екран з цікавим роздільною здатністю Full HD +. Екран буде з дуже вузькими рамками. Виробник обіцяє їх зробити менші, ніж в останньому Mi Mix. Що стосовно процесора, то Mi7 отримає тільки краще. А краще на ринку в 2018 році буде Qualcomm Snapdragon 845 з 8 Гб оперативної пам’яті RAM. Під дані користувача виробник приберіг 128 Гб внутрішньої пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Витік передбачає акумулятор ємністю 4480 мАг і камеру з двома датчиками 16 Мп. Все повинно працювати під управлінням операційної системи Android Oreo з MIUI 9.2. Хотілося б отримати MIUI 10, але смартфон вийде помітно раніше, ніж буде представлена ​​остання версія користувальницького інтерфейсу MIUI.

Xiaomi Mi 7, швидше за все, дебютує навесні. Ціна Xiaomi Mi7 буде помітно дорожча попередника. Чутки припускають, що ціни підуть вгору приблизно на 500 юанів (трохи менше). Але, звичайно, на тлі конкурентів, все одно це буде цілком цікава пропозиція.

Останні характеристики Xiaomi Mi 7

Характеристики Параметри
Операційна система Android 8.1 з MIUI 9.2
Розмір діагоналі екрану Дисплей на 5,6 дюймів
Дозвіл екрану (px) Full HD +, вузькі рамки (FullHD + це 1080 × 2160 пікселів)
Процесор Потужний 8-ми ядерний процесор від Qualcomm. Модель Snapdragon 845. Відеоядро GPU Adreno 630
Об’єм оперативної пам’яті (Мб) 8 Гб оперативної пам’яті RAM типу LPDDR4
Вбудована пам’ять (Гб) 128 Гб ROM
Основна камери (Мп) подвійна основна камера 16 Мп зі світлодіодним спалахом
Камера спереду (Мп) передня веб-камера для відео-дзвінків і Селфі на 8 Мп (без деталей)
Акумулятор Акумулятор ємністю 4480 мАг з функцією швидкої зарядки
кількість SIM dual SIM
додатково
  • microSD НЕ підвезуть
  • Wi-Fi 802.11 ac
  • Bluetooth 5.0
  • GPS
  • NFC
  • модем LTE
  • сканер відбитків пальців
  • роз’єм USB-C
Ціна Очікувана ціна близько 450 доларів США

Смартфон має бути дуже цікавим і якщо він буде коштувати всього на 90 доларів більше, ніж Xiaomi Mi6 – він буде бестселером на ринку. Конкурентам буде дуже важко запропонувати щось порівнянне за характеристиками за схожою ціною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.