Vivo проектує загадковий безрамковий смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У розпорядженні мережевих джерел з’явилася фотографія загадкового смартфона, який, як стверджується, проектує компанія Vivo.

На знімку показаний апарат з безрамковим дизайном. Відзначається, що дисплей займає більше 95% площі фронтальної панелі пристрою. Судячи з усього, застосований екран із співвідношенням сторін 18: 9, але точні характеристики не розкриваються.

Спостерігачі відзначають, що у смартфона немає селфі-камери. Не виключено, що новинка отримає відкидну тильну камеру в стилі Huawei Honor 7 i : такий модуль може використовуватися і в якості основного, і в якості фронтального.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється також, що новинка в разі виходу на комерційний ринок може отримати дактилоскопічний сканер в області дисплея. Такий сенсор відбитків пальців, нагадаємо, задіяний в моделі Vivo X20 Plus UD .

На жаль, будь-яка інша інформація про зображеного смартфона поки відсутня. Не виключено, що на знімку зображений якийсь прототип, який не планується випускати в широкий продаж.

За оцінками IDC, в четвертому кварталі 2017 року глобальному масштабі було реалізовано 403,5 млн смартфонів. Це на 6,3% менше показника за аналогічний період 2016 року, коли обсяг поставок дорівнював 430,7 млн ​​пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.