Найкрасивіший смартфон Xiaomi, який виглядає приголомшливо, і навіть краще iPhone X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як це завжди буває, компанія Apple в кінці 2017 року задала всім виробникам смартфонів на базі операційної системи Android нову планку дизайну і технологічності. Флагман iPhone X виявився настільки крутим, що навіть Samsung Galaxy S8 виглядає на його тлі вже не дуже цікаво, не кажучи вже про якісь телефони від Xiaomi. Керівництво китайської корпорації це чудово розуміє, тому вона вже створила свій новий найкрасивіший смартфон, який виглядає воістину вражаюче.

Інсайдери виклали в мережу живі фотографії нового смартфона компанії Xiaomi, який має назву Mi 6X. Це мобільний пристрій практично повністю повторює зовнішній вигляд iPhone X, але у нього є відразу три досить суттєві переваги. Новий телефон китайської корпорації позбавлений вирізу у верхній частині екрану, тому картинка на ньому буде відчуватися повноцінною, особливо коли мова йде про перегляд фотографій і відео.

Ще одна важлива перевага Xiaomi Mi 6X, найкрасивішого смартфона під цим брендом, полягає в металевому корпусі, тоді як в продукті Apple використовується скло. Звичайно, флагман «яблучної» корпорації підтримує бездротову зарядку по стандарту Qi, однак повне заряджання телефону з її допомогою займає більше 4 годин, тому така перевага є досить спірною, а значить від металу куди більше користі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У смартфоні Xiaomi Mi 6X є повноцінний сканер відбитків пальців на задній кришці, брак якого відчувають багато власників iPhone X. Звичайно, в продукті Apple є його аналог під назвою Face ID, тобто сканер особи, проте швидкість його роботи залишає бажати кращого, тому якщо б «яблучна» корпорація розмістила на тильній частині свого флагмана звичний дактилоскопічний модуль, то всі сказали б їй за це велике спасибі.

За попередніми даними, смартфон Xiaomi оснащений 5,9-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (Full HD +), 8-ядерним процесором власного виробництва Surge S2 з тактовою частотою 2,2 ГГц, графічним прискорювачем Mali-G71 MP8 , 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам’яті, роз’ємом USB Type-C, подвійний основною камерою з 12 Мп дозволом, а також модулями Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 і A-GPS. Чи є в цьому телефоні безконтактний чіп NFC – поки що невідомо.

Офіційний анонс Xiaomi Mi 6X повинен статися в найближчі кілька місяців, однак найімовірніше, що новинку покажуть публіці в ході виставки MWC 2018, яка буде проходити в період з 26 лютого по 1 березня включно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.