Кращі дешеві смартфони (лютий 2018)

В даний час, на мій погляд, споживачів можна поділити на дві частини: тих, хто купує флагмани, і тих, хто вважає за краще бюджетники. Можна помітити, що принаймні в Україні користувачі все частіше дивляться в бік девайсів вартістю в 150 доларів. Це зараз найбільш привабливий сегмент. І в цьому сегменті кращими смартфонами можна вважати наступні.

Xiaomi Redmi 5 і Redmi Note 5

Обидва девайса вийшли непоганими. Тут новий дизайн, роздільна здатність FHD + в Note 5. Redmi 5 порадував новим процесором Snapdragon 450, тоді як Note 5 побудований на старій базі на процесорі Snapdragon 625.

Обидва девайса заслужено перебувають в цьому списку і для багатьох стануть єдино вірним рішенням при покупці нового гаджета.

Meizu M6s

Зовні цей апарат виглядає привабливіше Redmi 5. Оболонка Meizu, на мій погляд, також красивіша MIUI. Однак вона має більше багів, та й автономність у Redmi 5 краща.

Meizu M6s – це відмінний варіант для тих, кому набридли смартфони Xiaomi. Наприклад, я був би не проти взяти собі M6s тільки для того, щоб отримати порцію нових відчуттів.

Honor 9 Lite

У нас апарат представили 1 лютого. Девайс має нормальну для свого класу продуктивність, порівнянну з Redmi 5. Тут непогана подвійна камера, ну і, звичайно, головним плюсом я б назвав оболонку і зовнішній вигляд пристрою. Скло укупі з 2,5D-формами створює цікаві переливи. Девайс виглядає строго і по-флагманського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.