Представлений смартфон з вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців

В мережі повідомляють про те, що компанія Vivo представила смартфон X20 Plus UD, який демонструвався на нещодавній виставці Consumer Electronics Show (CES) 2018 у Лас-Вегасі (Невада, США).

Як ми вже розповідали , головна особливість новинки – дактилоскопічний сканер, інтегрований в область дисплея. Відповідний модуль розроблений фахівцями Synaptics.

Повідомляється, що основою апарату служить процесор Snapdragon 660. Він об’єднує вісім обчислювальних ядер Kryo 260 з тактовою частотою до 2,2 ГГц, графічний контролер Adreno 512 і стільниковий модем X12 LTE зі швидкістю передачі даних до 600 Мбіт / с.

Дисплей має розмір 6,43 дюйма по діагоналі з роздільною здатністю 2160 × 1080 пікселів. Таким чином, співвідношення сторін екрану дорівнює 18: 9.

У тильній частині корпусу встановлена ​​здвоєна камера. До її складу входять сенсори з 24 і 5 млн пікселів. Фронтальна камера має роздільну здатність 12 млн пікселів.

Смартфон несе на борту 4 Гбайт оперативної пам’яті, флеш-модуль місткістю 128 Гбайт з можливістю розширення за рахунок карти microSD, адаптери бездротового зв’язку Wi-Fi 802.11b / g / n / ac і Bluetooth. Живлення забезпечує акумуляторна батарея ємністю 3800 мА · год.

На смартфон встановлена ​​операційна система Android Nougat 7.1.2.

джерело:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.