Абсолютно кожним iPhone тепер можна управлятися за допомогою жестів, як на iPhone X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найпопулярнішим смартфоном у світі звичайно ж є iPhone, але без конкретної моделі. Всі мобільні пристрої, що випускаються Apple, користуються неймовірно великою популярністю в Україні, Європі, США, Китаї та десятках інших країн світу. У цього бренду мільйони шанувальників, які без розуму від фірмової продукції «яблучної» корпорації. У смартфоні iPhone X легендарний виробник відмовився від звичної кнопки Home, тому розробники змінили принцип взаємодії з операційною системою, зробивши жести основним і єдиним способом навігації по ОС.

Всі власники iPhone X «з коробки» можуть управляти мобільним пристроєм за допомогою жестів, тобто певних дій на екрані. Багатьом було вкрай складно відмовитися від звичної кнопки Home, яка присутня у всіх інших смартфонах Apple, однак через кілька тижнів всі звикли і вже навряд чи колись захочуть повертатися назад. Проте, власникам будь-яких інших iPhone як і раніше доводиться використовувати кнопку «Додому».

На початку 2018 року розробник Гільєрмо Рембо, який активно зливав в мережу інсайдерську інформацію про iPhone X задовго до анонса цього смартфона, виклав в мережу відеоролик, на якому він показує, що зумів перенести жести для Безрамковий флагмана «яблучної» корпорації на інші її смартфони, в тому числі і на iPhone SE, що володіє зовсім крихітним 4-дюймовим екраном.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На відеоролику видно, як розробник управляє стареньким смартфоном iPhone за допомогою жестів, які офіційно є тільки в iPhone X. Зокрема, користувачам показали розблокування свайпом з нижнього краю вгору, а також відкриття меню багатозадачності з використання точно такого ж жесту. Багато користувачів знаходять такий спосіб навігації по ОС на смартфонах, оснащених кнопкою Home, досить кумедним, однак практично всі хотіли б, щоб Apple додала таку можливість в операційну систему, адже можливість вибору завжди краще.

Джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.