Революційний складаний смартфон незабаром надійде в продаж в Європі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У другій половині 2017 року компанія ZTE представила світу перший складаний смартфон. Нехай цей мобільний пристрій виявилося зовсім і не ідеальним, однак аналогів у нього поки що до сих пір немає. До недавнього часу купити розкладний ZTE Axon M можна було тільки в США, де він користувався значною популярністю, проте вже зовсім скоро придбати його зможуть громадяни Європи і Китаю.

За офіційною інформацією від китайської ZTE, вже 20 січня 2018 року в Китаї стартує продаж розкладного революційного телефону Axon M. Купити новинку можна буде в фірмовому онлайн-магазині, роздрібних торгових точках, а Такке в салонах зв’язку операторів. Що стосується Європи, то його старт продажів повинен відбутися в першому кварталі, тобто до кінця березня.

Смартфон ZTE Axon M став першим в світі мобільним пристроєм, що володіє складною конструкцією. Він може похвалитися двома 5,2-дюймовими екранами з роздільною здатністю 1920 на 1080 пікселів (Full HD), які шляхом трансформації перетворюються в єдиний 6,75-дюймовий дисплей, який працює як одне ціле. Головним мінусом цього телефону багато хто вважає смужку між двома екранами в складеному стані, через яку втрачається цілісне сприйняття зображення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В іншому, цей апарат оснащений 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 821, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам’яті, однією 20 Мп камерою, слотом для карт пам’яті microSD до 256 ГБ включно, роз’ємом USB Type-C, а також корпусом з габаритами 150,8 х 71,6 х 12,1 мм. Вага всього телефону становить 230 грамів, тобто важить він більше, ніж середньостатистичний мобільний пристрій. В якості ОС прямо «з коробки» на нього встановлений Android 7.1.2 Nougat.

За якою ціною смартфон ZTE Axon M продаватимуть в Європі – поки що невідомо, проте така інформація повинна з’явитися незабаром.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.