Це найкраща функція iPhone X. Спасибі, Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Знаєте, яких вражень зараз не вистачає власникам iPhone?

Нових. Нових вражень, які змінюють рутину використання айфона на краще – без всяких «але».

Одна смішна дрібниця , яку Apple додала в iPhone X, мене нескінченно радує . Несподівано це зрозумів і хочу поділитися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Все просто. Це …

Активація екрана постукуванням по склу .

Я серйозно. Тук-тук, екран загорівся. Це швидше, ніж всі попередні методи взаємодії з дисплеєм. А ще це якось звично, чи що. Постукав, тобі відкрили, як двері.

Як було раніше? Щоб включити дисплей, треба натиснути на кнопку Home або блокування. Починаючи з iOS 10, Apple додала активацію дисплея при піднятті смартфона. Ця фішка теж радує, хоча спрацьовує неідеально.

Але активація по стуку – краще . Телефон не треба піднімати, взагалі толком чіпати. Стук по екрану дозволяє швидко оцінити, чи прийшли нові повідомлення і повідомлення. Не треба тягнутися до кнопок, можна навіть кулаками не розтискати. Швидше не придумати.

Навіть не помітив нової звички, поки на вихідних не постукав по «сімці» дружини. Вона не включилася. Ось незручно.

Маю велику надію, що ця дрібниця не зникне в наступних поколіннях iPhone. Як я розумію, вона зав’язана на OLED-екран iPhone X, і якщо в Купертіно продовжать використовувати ці види дисплеїв, то і за фичу турбуватися не доведеться.

Спасибі, Apple, але ще спасибі Samsung

Apple не придумала технологію: кілька років поспіль так вміють флагмани Samsung, та й багато інших виробників смартфонів давно «в темі».

При цьому Apple рідко копіює досягнення конкурентів в ергономіці пристроїв і логіці використання операційної системи. Їй більше подобається заново винаходити велосипеди і сподіватися, що користувачі до них звикнуть і почнуть використовувати.

Тому я відверто вдячний всім тим співробітникам Apple, хто наполіг на інтеграції в iPhone X колись фірмової фішки Samsung. Це така дрібниця з точки зору гаджет-фріка – але варто нею скористатися, і незабаром забуваєш, що це взагалі можливо робити по-іншому.

Тук-тук і немає проблем.

Як там Джобс цитував Пікассо, який цитував когось ще? Хороші художники копіюють, великі художники крадуть. Так частіше крадіть, друзі з Купертіно. У вас гарно виходить.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.