Як швидко передати фото з одного iPhone на інший

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Передавати фото з одного iPhone або iPad на інший за допомогою таких дій:

1. Через AirDrop

Для цього вони повинні знаходитися мінімум в одній Wi-Fi мережі, на кожному девайсі потрібно включити Bluetooth.

Передача фото відбуватиметься дуже швидко, все здійснюється через меню Поділитися. Працює AirDrop на всіх актуальних моделях iPhone і iPad.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головним недоліком є необхідність тримати пристрої поблизу.

2. Через хмару

Будь який хмарний сервіс дозволяє швидко передати фото між девайсами. Можна використовувати і фірмовий iCloud, і Dropbox, і Google Drive, і інші аналоги.

Необхідно вивантажити фото в хмару через браузер або додаток і створити загальне посилання на збережені файли. Після цього залишається лише передати посилання адресату.

Недоліками методу є: необхідність мати акаунт в хмарному сервісі, для вивантаження і перегляду краще мати відповідний хмарний клієнт, фото будуть займати місце в хмарі.

При цьому відправнику і одержувачу не потрібно бути поблизу для передачі даних.

3. Через Загальний альбом

Далеко не всі користувачі техніки Apple користуються корисною фішкою під назвою Загальний альбом.

Для початку його потрібно включити по шляху Настройки – Фото – Загальний доступ до фото iCloud. Тепер в розділі Запросити користувачів, слід вказати людей, які зможуть переглядати даний альбом або додавати в нього свої дані.

Так в залежності від потреб можна зробити альбом, який інші зможуть лише переглядати або створити сховище фото, в яке зможе вивантажувати дані кожен учасник.

Тепер з меню Поділитися можна в одне натискання відправляти фото в спільний альбом, при цьому всі учасники будуть відразу отримувати сповіщення.

Зрозуміло, є й інші способи для передачі фото, всілякі сервіси та додатки, але описані вище є найбільш простими і універсальними, а так само вимагають мінімум дій і налаштувань.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.