Nokia відродить дві легенди у 2018

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У китайському телекомунікаційному агентстві TENAA пройшли сертифікацію відразу два неанонсовані смартфони Nokia. Згідно з наявними даними, це спадкоємці Nokia 5 і 6, і якщо раніше були відомі лише деякі технічні характеристики новинок, то тепер у нас є їх реальних зображення.

Зовні смартфони будуть відрізнятися від своїх попередників. Наприклад, Nokia 6 (2018) отримає дисплей співвідношенням сторін 18:9 і мінімальними рамками та сканер відбитків пальців на задній панелі. При цьому апарат збереже фірмовий дизайн з довгою вставкою в області основної камери. Очікується, що новинку оснастять восьмиядерним процесором Snapdragon 660, 3/4 ГБ оперативної пам’яті і накопичувачем на 32 / 64 ГБ.

Nokia 5 (2018) також помітно зміниться. Сканер відбитків пальців переміститься на задній бік. Дисплей у нього буде 5,2-дюймовим з роздільною здатністю Full HD. Також гаджет отримає восьмиядерний процесор Snapdragon 630, 4 ГБ оперативної пам’яті, накопичувач на 64 ГБ, 16-мегапіксельну основну і 5-мегапіксельну фронтальну камери.

джерело

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.