Китайці зробили дешевий клон iPhone X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Порівняно невелика компанія Leagoo представила модель S9, зовнішній вигляд якої дуже нагадує iPhone X.

Крім того, як зазначає видання The Verge, вихід цього телефону може трохи перешкодити Samsung, яка планувала випустити свою модель під назвою S9 на початку 2018 року.

На фотографіях з презентації пристрою можна бачити смартфон з закругленою формою корпусу і обрізаною з боків верхньою рамкою, яка характерна майже виключно для iPhone X.

За словами виробника, модель S9 буде в три рази дешевшою, ніж iPhone і обійдеться приблизно в $300. Смартфон отримає процесор MediaTek P40, шість гігабайтів оперативної пам’яті і 128 гігабайтів вбудованої пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дуже схожою на iPhone X у новинки є не тільки форма, але і розмір дисплея. Крім того, у S9 аналогічне розташування модулів камери. Апарат отримав подвійну вертикальну камеру зі спалахом, розташованим між модулями. Більше того – як фонову заставку на Leagoo S9 встановлено різнобарвне зображення, яке дуже схоже на ексклюзивні шпалери для iPhone X.

Щоб пристрій трохи відрізнявся від iPhone X, Leagoo використовує датчик відбитків пальців на задній панелі. Крім того, нижня панель смартфона виглядає трохи більшою, ніж в гаджеті від Apple і більше нагадує смартфон від Essential. Ще однією “важливою” відмінністю є логотип Leagoo.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.