У віддалених звітах NASA знайшли дату кінця світу. Вчених звинуватили в приховуванні правди

Британські журналісти знайшли в документах NASA нову дату апокаліпсису. Видання Daily Star повідомило, що в сторону Землі летить астероїд-вбивця «Cover up» ( «Кришка»), однак американське космічне агентство нібито приховує інформацію про швидку катастрофу.

Вчені NASA дізналися про космічноий об’єкт довжиною півтори милі ще 15 років тому. Фахівці повідомили про можливість зіткнення астероїда з землею в 2019 році, проте незабаром видалили повідомлення з сайту, пояснивши, що допустили помилку в розрахунках.

Конспірологи ж вірять, що NASA замовчують про небезпеку, і навіть називають точну дату апокаліпсису – 1 лютого 2019 року. За даними прихильників теорій змов, астероїд зіткнеться із Землею на швидкості 30 кілометрів на секунду з силою, кратній 30 мільйонам ядерних бомб (близько 450 мільйонів тонн в тротиловому еквіваленті).

 Раніше генеральний директор некомерційного партнерства «Центр планетарного захисту» Анатолій Зайцев розповів « Національній службі новин» , що єдиний варіант порятунку частини людства при зіткненні Землі з астероїдом – створення бази на Місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.