У мережі з’явилося чергове відео з будівництва Apple Park

Репортер Метью Робертс знову запустив дрон в політ над новою штаб-квартирою Apple і зняв її в майже добудованому вигляді.

Цього разу Робертс зняв не тільки всю штаб-квартиру з висоти, але і окремі об’єкти на кшталт «Театру Стіва Джобса» і фітнес-центру для співробітників корпорації.

Судячи по ролику, будівництво не закінчене. Частина землі перекопана. Поруч з Apple Park багато техніки і робочих. Все ще тривають деякі роботи, територію навколо кампусу не до кінця засадили деревами. За планом Apple, біля штаб-квартири повинні посадити 9 000 дерев різних порід. Серед них яблуні, персикові дерева та інші.

Таке сильне бажання озеленити територію Apple Park викликано бажанням померлого глави Apple Стіва Джобса. Він також наполягав на тому, що кампус повинен нести мінімум шкоди навколишньому середовищу. Саме тому основне джерело енергії в ньому – сонячні батареї. І це чітко видно в новому ролику.

Варто відзначити, що Робертс стежив за будівництвом Apple Park дуже довго. Ролики, зняті з його дрона, з’являлися в мережі майже кожен місяць, і по ним можна відстежити те, як розвивалася штаб-квартира виробника iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.