Оновлення Telegram. Повний список нововведень.

Розробники Telegram анонсували чергове оновлення додатка месенджера для iOS і Android. Серед нововведень: пошук стікерів, можливість відправки декількох фото через вбудовану «Камеру», автоматична нічна тема для iOS, а також розділ «Підключені сайти».

Пошук стікерів

У додатках месенджера доданий пошук по стікерах. У розділі стікерів струсніть екран вгору, щоб відкрилася панель пошуку. Шукати можна двома способами – ввести слово або вставити емодзі.

gif

Надсилання декількох знімків

Ваш пес не може зупиниться і продовжує виконувати чарівні трюки і стрибки? Використовуйте нову кнопку «+» для зйомки і відправки кількох знімків через вбудований додаток «Камера».

Telergram

Автоматичний нічний режим

Версія для iOS отримає функцію, якої користувачі Android вже давно користуються – автоматичний нічний режим. Тепер можна задати в налаштуваннях часовий інтервал, при настанні якого буде включена темна тема, це допоможе очам в темряві або в умовах поганого освітлення.

Telegram

Підключені сайти

Також розробники додали в додатки розділ «Підключені сайти», де зібрана інформація про ті сайти, де ви використовували аккаунт Telegram в якості логіна. У новому розділі можна редагувати цей список.

Оптимізація

Крім всіх перерахованих вище нововведень в Telegram оптимізували використання ресурсів акумулятора. Розробники обіцяють, що тепер месенджер споживає набагато менше енергії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.