Garmin Vivofit 4 – спортивний браслет, який став відмінною заміною Xiaomi Mi Band 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки весь світ чекає анонса спортивного браслета Xiaomi Mi Band 3 відбувся анонс його відмінної заміни, яка носить назву Garmin Vivofit 4. Цей фітнес-трекер має OLED-екран з підтримкою функції Always-On Display для постійного відображення на ньому будь-якої інформації – часу, пройденої відстані, нагадувань і іншого. Новинка коштує зовсім недорого.

Спортивний трекер Garmin Vivofit 4 оснащений кольоровим OLED-екраном з роздільною здатністю 88 на 88 пікселів, двома батарейками SR43, які забезпечує йому до одного року автономної роботи, модулями Bluetooth Smart і ANT + для підключення до смартфонів на базі операційних систем Android і iOS, а також гіпоалергенним ремінцем, який має застібку, аналогічну такої як в наручних годинниках.

Виробник запевняє, що браслет Garmin Vivofit 4 захищений від попадання води і пилу за стандартом IP67, який передбачає можливість короткочасного занурення під воду. Новинка, яку не потрібно заряджати протягом одного року, рахує кількість кроків, пройдену відстань і обчислює витрачені калорії на основі фізичних даних власника пристрою – зростання ваги та інше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В додаток для смарт-браслета Garmin Vivofit 4 вбудована підтримка синхронізації даних з Garmin Connect, завдяки якій своїми спортивними досягненнями можна ділити з друзям або всім світом, брати участь в різного роду змаганнях, а також просто зберігати свої дані, щоб в разі заміни браслета на новий не втратити інформацію про свої досягнення.

Це відмінна заміна спортивного трекера Xiaomi Mi Band 3 , який коштує всього 1800 гривень (в перекладі з ціни в Індії). Придбати Garmin Vivofit 4 покупці зможуть в чорному, білому і чорному спектральному кольорі. Продажі новинки стартують в найближчі кілька тижнів. Прямо зараз всі охочі можуть оформити на браслет попереднє замовлення. Зробити це можна на офіційно сайті виробника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.