У червні вийде дешевий 13-дюймовий MacBook

Як повідомляє Digitimes, компанія Apple готується випустити 13-дюймовий MacBook, який буде коштувати дешевше існуючої 12-дюймової моделі.

За даними ресурсу, новинка отримає такий же дисплей, який зараз встановлений в 13-дюймовому MacBook Pro – з роздільною здатністю 2560 × 1600 пікселів. Інші специфікації пристрою поки залишаються невідомими.

Незважаючи на комплектуючі, які можна порівняти з більш дорогими моделями, новий MacBook буде коштувати як MacBook Air – не більше 999 доларів.

Digitimes стверджує, що Apple може знизити ціну новинки завдяки використанню дисплеїв виробництва LG Display. Раніше в якості постачальника був обраний китайський виробник, проте від його послуг корпорації довелося відмовитися через невідповідностей вимогою якості.

Очікується, що новий 13-дюймовий MacBook буде представлений на конференції Apple для розробників WWDC, а надійде в продаж до кінця червня. Виробництво моделі стартує вже в травні, щоб до моменту офіційного релізу корпорація могла задовольнити попит на ноутбук.

Раніше Мінг-Чі Куо повідомляв , що Apple готує до випуску оновлений 13-дюймовий MacBook Air. Однак в звіті Digitimes йдеться саме про новий MacBook. Який саме з ноутбуків буде представлений в червні і з якими можливостями, поки залишається невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.