Huawei MateBook X Pro: незвичайна камера і оновлене «залізо»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei представила MateBook X Pro на виставці MWC 2018 у Барселоні. У порівнянні з попередником, нова модель отримала вдосконалені характеристики і більш якісний дисплей, а фронтальну камеру встановили в несподіваному місці – раніше таке розташування фотомодуля не використовував жоден виробник. Як виглядає і чим ще може похвалитися MateBook X Pro?

«Компанія Huawei прагне до створення світу високих технологій, і для досягнення цих цілей ми інвестуємо значні кошти в дослідження і розробки, які допомагають нам зрозуміти, яким чином люди взаємодіють з технологіями, – розповів генеральний директор Huawei CBG Річард Ю. – Наша місія – розширювати кордони технологічних можливостей за допомогою інновацій. Представляючи новий ноутбук MateBook X 
Pro, планшет MediaPad M5 і перший в світі комерційний термінал для 3GPP 5G, ми підтверджуємо вірність стратегії створення пристроїв, які дозволяють по-новому поглянути на всі аспекти цифрової індустрії ».

Huawei MateBook X Pro

Камеру для відеоконференцій і Селфі з роздільною здатністю 1 Мп сховали під клавіатуру – в верхньому ряду є спеціальна клавіша з пружнім механізмом, при натисканні на яку вискакує «Фронталка».

Huawei MateBook X Pro

При повторному натисканні кнопка топиться в корпус – шпигувати за власником MateBook Pro X через камеру у хакерів не вийде. Тим часом деякі відзначили, що знімки і відео з такого модуля створюються під незручним кутом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei MateBook X Pro

Ще один плюс незвичайної камери – рамки екрану MateBook X Pro стали тонші, ніж у минулорічних ноутбуків Huawei. Новинка оснащена 14-дюймовою матрицею з яскравістю 450 ніт і роздільною здатністю 3000х2000 точок, що також перевершує стару модель: перша версія MateBook X обладнана 13-дюймовим дисплеєм з яскравістю 350 ніт.

Huawei MateBook X Pro

Усередині MateBook X Pro працює процесор Intel Core i5 восьмого покоління (або Core i7 в топової конфігурації) в парі з графічним чіпом NVIDIA MX150. Як заявляє Huawei, свіжа модель стала найтоншим ультрабуком з дискретною графікою.

За можливостей аудіо гаджета відповідає установка з чотирьох динаміків з системою Dolby Atmos 2.0. Решітки переїхали з області над клавіатурою на межі з її боків, а на корпусі MateBook X розмістили чотири мікрофони для якісного запису звуку. Під клавіатурою користувачі також знайдуть збільшений тачпад.

Huawei MateBook X Pro

MateBook X Pro працює до 12 годин від одного заряду при перегляді Full HD-відео – на 2 години довше, ніж попередник. Портів у ноутбука кілька: USB 3.0, звичайний USB Type-C і USB Type-C з підтримкою Thunderbolt 3.

Huawei MateBook X Pro в базовій конфігурації з Intel Core i5, NVIDIA MX150 і 256 ГБ сховища оцінили в €1 499. За версію з 512 ГБ накопичувача доведеться віддати €1699. Уже навесні 2018 року Huawei MateBook X Pro стане доступний користувачам в Китаї, Європі, Північній Америці, Азіатсько-Тихоокеанському регіоні і на Близькому Сході.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.