Великі зміни iOS 12 відкладені до 2019 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляє видання Bloomberg, Apple планує включити принципово нові функції в iOS 12, однак не всі з них очікуються цієї осені. Велике оновлення буде відкладено на 2019 рік.

Нові персонажі і можливості Animoji

Apple працює над новими функціями Animoji для iPad в зв’язку з майбутнім випуском планшета з Face ID і камерою TrueDepth.

У компанії також є великі плани по включенню персонажів Animoji в бесіди по FaceTime, що дозволяють користувачам розміщувати скіни Animoji над їх власним обличчям під час розмови.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Універсальні програми та багато іншого

Apple працює над новою функцією, яка дозволила б додаткам для iOS і macOS безперешкодно запускатися на всіх підключених пристроях користувача.

Інші помітні зміни, очікувані в iOS 12, включають оновлене додаток Apple Stocks, а також поліпшення вбудованої функції «Не турбувати».

Наступне велике оновлення iOS буде містити в тому числі нову опцію «вкладок» для iPad, що дозволяє запускати кілька вікон всередині однієї програми.

Користувачі чекають від iOS 12 ще багатьох інновацій цієї осені, включаючи новий інструмент Digital Health, що дозволяє батькам бачити, скільки часу їхні діти проводять перед екранами пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.