В Apple Watch повернулася раніше відключена функція

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У минулому році користувачі Apple Watch втратили можливість отримувати з годинника доступ до каталогу музики, що зберігається на підключеному iPhone. Як вдалося з’ясувати розробникам, в бета-версії нової операційної системи watchOS 4.3 ця функція знову стала доступна.

Відтепер користувачі зможуть повноцінно управляти піснями, альбомами і плей-листами на iPhone за допомогою Apple Watch. Зокрема, вони отримали можливість управляти відтворенням, а також видаляти ту чи іншу одиницю контенту з призначеної для користувача медіатеки.

Крім того, прямо з годинника можна ставити лайки пісням і альбомам, щоб Apple Music більш ефективно підбирала плей-листи. Також є функція транслювання музики на підключений пристрій, сумісний з технологією AirPlay.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можливість повноцінно управляти музикою, що зберігається на iPhone, розумний годинник Apple втратили в вересні минулого року, коли стала доступна watchOS 4. Якщо ви по ній сумуєте, то знайте, що з виходом публічної версії ОС під номером 4.3 функція знову повернеться.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.