Повністю електричний автомобіль Infiniti побачить світ у 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Infiniti, що належить японській компанії Nissan, в рамках міжнародного автосалону в Детройті (США) розкрив плани по електрифікації своїх автомобілів.

Повідомляється, що масштабна електрифікація модельного ряду Infiniti почнеться в 2021 році. Саме тоді під цією маркою вийде автомобіль з повністю електричною силовою установкою.

Крім того, Infiniti планує активно використовувати платформу e-POWER. Вона передбачає застосування електричного приводу і невеликого бензинового двигуна внутрішнього згоряння. Останній забезпечує виключно роботу генератора для підзарядки блоку акумуляторних батарей. Стверджується, що такий підхід забезпечить високу зручність експлуатації автомобілів, одночасно подарувавши водіям відчуття від їзди на електрокарі.

Infiniti вважає, що до 2025 року більше половини машин в загальному обсязі глобальних продажів бренду припадатиме на електрифіковані автомобілі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відзначається також, що майбутні електричні та гібридні машини Infiniti запозичать деякі риси у концепту Q Inspiration (на зображеннях), який показаний на автосалоні в Детройті. « Ми прагнемо вивести традиційну архітектуру седана на новий рівень еволюції. Q Inspiration пропонує альтернативну форму; більш обтічний кузов c м’язистими лініями і незвично довгастої кабіною салону. Експериментуючи з новими пропорціями в еру застосування більш потужних і компактних моторів, ми наділили Q Inspiration коротким капотом і подовженим кузовом без втрати внутрішнього простору і зручності для його пасажирів, навпаки, навіть поліпшивши звичну місткість салону у класичного седана », – зазначає Infiniti.

джерело:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.