Ілон Маск залишився без зарплати на 10 років

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Протягом найближчого десятиліття виплати очільнику Tesla будуть на 100% залежати від виконання запланованих показників

Виробник електромобілів Tesla оприлюднив 10-річний компенсаційний пакет для свого генерального директора Ілона Маска, пише ТАСС з посиланням на матеріали компанії. Згідно із затвердженим планом, Маск позбудеться усілякого гарантованого окладу і буде отримувати компенсацію у формі акцій компанії в залежності від зростання її капіталізації.

«Ілон не отримає ніякої гарантованої компенсації – ні зарплати, ні бонусів в формі готівки, ні акцій, які б виплачувалися після закінчення певного часу. Замість цього виплата його компенсації буде на 100% залежати від виконання запланованих показників », – наголошується в заяві компанії.

Передбачається, що матеріальна компенсація Маску буде виплачуватися у формі передачі йому у власність акцій компанії. Перший транш Маск отримає тільки після того, як капіталізація Tesla, яка зараз становить $ 59 млрд, перевищить $ 100 млрд. Кожен наступний транш буде перераховуватися після того, як сукупна вартість акцій компанії буде збільшуватися ще на $ 50 млрд. Таким чином, щоб отримати свою компенсацію в повному обсязі, Маск повинен гарантувати збільшення капіталізації Tesla до більш ніж $ 650 млрд.

Нагадаємо, що в даний час статки Ілона Маска оцінюються в $ 21,5 млрд.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.