Xiaomi оцінила смарт-телевізор формату 4К в $ 370

Компанія Xiaomi розширила асортимент «розумних» телевізорів Mi TV 4A, анонсувавши модель з діагоналлю дисплея 50 дюймів.

До сьогоднішнього дня в серію Mi TV 4A входили п’ять панелей – розміром 32, 43, 49, 55 і 65 дюймів. Тепер до них додалася ще одна модифікація.

Новинка має роздільну здатність 3840 × 2160 пікселів, що відповідає формату 4K. Частота оновлення досягає 60 Гц. Заявлена ​​підтримка технологій HDR10 і UHD HLG, а також Dolby Audio і dtsHD.

У телевізорі застосований процесор Amlogic L962 з чотирма обчислювальними ядрами. Об’єм оперативної пам’яті складає 2 Гбайт; є вбудований флеш-модуль, розрахований на зберігання 8 Гбайт інформації.

Панель наділена адаптерами бездротового зв’язку Wi-Fi і Bluetooth 4.2 LE, а також контролером Ethernet для проводового підключення до комп’ютерної мережі. Серед доступних інтерфейсів згадані S / PDIF і HDMI в кількості трьох штук. Крім того, є два стандартних порту USB.

Продажі 50-дюймової моделі Xiaomi Mi TV 4A розпочнуться 23 січня: придбати її можна буде за орієнтовною ціною 370 доларів США.

джерело:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.