Новий Samsung Galaxy J8 знову з’явився в Geekbench

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий смартфон Samsung Galaxy J8 знову з’явився в бенчмарку Geekbench, щоправда, вже з іншим процесором. Про це повідомили автори інтернет-порталу GSMArena .

Пару тижнів тому в Geekbench був протестований смартфон Samsung Galaxy J8 з модельним номером SM-J800FN на базі процесора Exynos 7870. А тепер в бенчмарку знову помічений Galaxy J8, але вже з модельним номером SM-J805G і з чіпом Qualcomm Snapdragon 625. Найімовірніше, це Plus-версія смартфона. Обидві моделі працюють під управлінням мобільної операційної системи Android 8.0 Oreo.

На процесорах відмінності двох версій Samsung Galaxy J8 не закінчуються. Так, протестована раніше модель SM-J800FN має 3 ГБ оперативної пам’яті, а нова версія оснащена 4 ГБ ОП. Не виключено, що різний у смартфонів і обсяг вбудованої пам’яті.

На жаль, ні точні технічні характеристики, ні терміни виходу і вартість Samsung Galaxy J8 нам поки невідомі. Імовірно, версія SM-J800FN буде призначена для країн Європи, Азії та Близького Сходу, тоді як модель SM-J805G буде орієнтована в першу чергу на американський ринок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.